péntek, május 02, 2008

Pál hivatalosan is visszavonul

Csajok!

Rossz hírem van. Aranytorkú énekesünk holnap nagyon sok ember (köztük Jockey Carpenter king of the bongo) előtt kimondja a boldogító igent, visszavonul a vadászmezőkről, nem mintha a Gabival első szemkontaktus után esélye lett volna bárkinek is egy randira. A világ nő társadalma most más papíron is lemondhat erről az emberről, aki egyébként egy tökös kis pöcsös vagány apukája lesz augusztusban. Megjegyzem, a bandában júliusban lesz egy tündéri kislány is, akinek történetesen egy basszusgitáros az apukája.
Nagyobb aktualitása van annak, hogy holnap lesz a lagzi. Remélem Pál hányásig fog inni, a magunk féle szabadkőműves páholyban így szokás. Amint mondtam, ott lesz Jockey is, nem marad bugyi szárazon. Tábi ikrek, figyelem: vörös kód.
Csodálatos az egészben, hogy erre a napra szervezték fehérvárra az Ignite koncertet, ahol a banda hangszeresei képviseltetik magukat. Együtt fogjuk énekelni könnyek közt, hogy "Bleeeeeding" meg hogy "Save it for tomorrow..." A tavaly májusi Ignite koncerten azt kérdezte tőlem Núnóka, hogy "Bazmeg, miért nem veszel egy basszusgitárt és tanulsz meg játszani?" A válasz megtalálható a banda eddigi két DVD-jén. Nem is merek belegondolni, hogy idén mit fog kérdezni.....
cantstop,
Rálf atya

Nincsenek megjegyzések: