kedd, május 20, 2008

Szívek szállodája - túl a csúcson

Megvolt. Lement. Jó volt. Imádtak.

Lezárult egy nagy fejezet kis csapatunk történetében. A nagy készülődést óriási várakozás tetőzte a közönség részéről, egy végtelenségig nyújtott nap végén szőnyegre léptünk és kiengedtük magunkból a 16 dalt, meg persze Hepi McFly (szerintem egyéni csúcsaként) pumpálta ki magából az Ice Ice Baby-t.

Jó két és fél hónap készülődés, 3 közepesen erős főpróba után tettre készen érkeztünk a hegyi hotelbe. Már délelőtt toltuk volna a groove-okat, de sajna este 10-ig türelemmel kellett lenni. Már a beállásnál látszott, hogy a törzsközönség ki van éhezve a 6 kópéra, a koncert során is akkora szeretetet kaptunk, amit nem tudunk igazán viszonozni, nem biztos, hogy megérdemeljük ezt, na.

Szőnyegen nyomtuk, keverőről szóltunk, kontrolláda, mifene. Sajnos a hangzás nem volt tökéletes, de azért nagyon kutyaütő sem. Akkora energiával keztünk, hogy majd szétrobbant a hely. A szívek szállodája, merthogy aznap este tengernyi szeretetet kaptunk a kollegáktól, ha jól tudom, még puszik is csattantak a koncert után. Kár, hogy nem voltam ott....

Bennem felvetődik a kérdés, hogy hogyan és merre tovább. Úgy érzem 19 van a kezünkben és húznunk kell még. Mert a közönségnél 21 van.

Ha már én írom a bejegyzést, engedtessék meg, hogy személyeskedjek. A bakik és "ó, bassza meg" érzések ellenére mi hatan egy olyan dolgot tettünk le, amit még az unokáknak is mutogathatunk, amire büszkék lehetünk. Ezt köszönöm a srácoknak:
Lucky, köszi
Kirkin Westminster (nekem csak Núnóka), köszi
Pál, köszi
Hepi McFly, köszi
Jockey Carpenter, köszi
De leginkább azoknak az embereknek köszönném meg, akik ott álltak és örültek nekünk. Köszi.

Kicsit érzelgősre sikerült, de az az öt ember, aki akkor ott állt mellettem, szerintem ugyanígy gondolja. Nagyon sok munka volt a produkcióban, nagy volt az izgalom.

Többiek, írjatok ti is!

A Direkt Hamis egyenlőre visszavonul, rendszeres próbák nem lesznek. Ha minden igaz, karácsonykor térünk vissza a színpadra, reményeim szerint ismét meglepetésekkel.

Üdv mindenkinek,

Rálf atya
rocknroll
Albert was Wrong

Nincsenek megjegyzések: